Introduktion til XFlow

1. Hvad er XFlow?

Er du lidt i tvivl om, hvad XFlow er og kan bruges til? Så kan du i videoen få en kort introduktion.

Du kan også altid læse mere på vores hjemmeside, xflow.dk eller kontakte en af vores medarbejdere direkte.

2. Tekniske detaljer: Browsersupport

XFlow er testet med de browsere, der følger i oversigten herunder. Ældre browsere kan benyttes, men nyere features kan se anderledes ud eller virke på en forkert måde. Vi anbefaler, at der benyttes den nyeste browserversion. De fleste browsere har mulighed for automatisk opdatering.

JavaScript skal være slået til i din browser for at tillade den fulde funktionalitet af XFlow. Såfremt JavaScript ikke er slået til, kan der være flere dele af XFlow, der ikke virker efter hensigten.

Understøttede browsere:

Microsoft Edge, seneste version

Google Chrome, seneste version

Mozilla Firefox, seneste version

Safari, seneste version

Bemærk: Vi understøtter ikke brugen af Internet Explorer længere. Vi anbefaler i stedet, at brugere benytter alternativer såsom Microsoft Edge eller Google Chrome.

Sådan finder du browserversionen:

Microsoft Edge

1) Åbn Edge og klik på de tre prikker i højre hjørne.

2) Vælg "Indstillinger"

3) Find menupunktet "Om Microsoft Edge" nederst i venstre side.

4) Herefter vil versionsnummeret være synlig i toppen af siden

Google Chrome

1) Åbn Chrome og vælg ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.

2) Vælg "Hjælp" og "Om Google Chrome".

3) Et nyt vindue skal vises med versionsnummeret i det.

Mozilla Firefox

1) Tryk på menuknappen nederst på skærmen (de tre vandrette streger)

2) Tryk på "Indstillinger" i menuen.

3) Rul ned til sektionen "Om", hvor du finder versionsnummeret.

Safari

1) Åbn Safari og tryk på "Safari" ved siden af Apple-ikonet.

2) Vælg "Om Safari", hvor du vil kunne se versionsnummeret.

3. Tekniske detaljer: Support

Når I som organisation har købt XFlow, har I igennem jeres administratorer eller udvalgte superbrugere adgang til supporten for XFlow, hvor vores seje team sidder klar til at hjælpe.

På kontaktsiden kan du finde kontaktoplysninger og læse meget mere om, hvordan vi bedste kan hjælpe dig videre.

Nu ved du lidt mere om XFlow og er klar til at kigge lidt mere ind i maskinrummet

Log ind i XFlow

Introduktion til flowdesigner

Introduktion til
arbejdsgangskabeloner

Introduktion til
blanketskabeloner

Teknisk dokumentation
for SaaS-løsning

Tilgængelighed og
WCAG

GDPR