Log ind i XFlow

Formål:

Formålet med denne korte artikel er at introducere dig til de forskellige login-muligheder, som du kan have i XFlow. I artiklen vil samtlige login-muligheder gennemgås. Hvilke loginmuligheder der anvendes i din organisation afhænger dog af, hvad din organisations systemadministrator har valgt i jeres organisationsindstillinger.

Sidst redigeret: 24/04/2024

Indholdsfortegnelse:

1. Introduktion til login

2. Loginmuligheder

2.1. ADFS (Windows)

2.2. WAYF

2.3 E-mail

2.4 MitID

2.5 Adgangstyring - Serviceplatformen

1. Introduktion til login

For at komme i gang med at bruge XFlow, skal du først tilgå din organisations XFlow-miljø. Hvis du er i tvivl om navnet webadressen, skal du spørge din lokale systemadministrator.

Når du tilgår login-siden, vil du kunne se de forskellige login-muligheder, som er blevet valgt i din organisation. Du kan nu vælge, hvordan du ønsker at logge ind.

Eksempel på en login-side til XFlow.

2. Login-muligheder

I XFlow er der muligt at logge ind på de følgende måder:

Active Directory Federation Service (ADFS) er et et windows-login, som giver dig mulighed for at logge ind i XFlow ved brug af en microsoft-konto.

2.1. ADFS (Windows)

ADFS-login

Where are you from (WAYF) giver dig mulighed for at anvende et institutionslogin til at tilgå XFlow. WAYF anvendes dermed til at forbinde din institution med XFlow. Hvis du logger ind med WAYF i XFlow, vælger du først din institution. Derefter viderestilles du til den loginform, som anvendes i din institution.

2.2. WAYF

WAYF-login

E-mail-login er en klassisk login-løsning, hvor du logger dig ind ved brug af E-mail og en adgangskode.

2.3. E-Mail

E-Mail-Login

Du kan anvende MitID til at logge ind i XFlow. Ved at klikke på MitID-ikonet bliver du videresendt til en ny side, hvor du kan logge ind med MitID.

2.4. MitID

MitID-login

Anvendes af kommuner. Vælg din kommune, hvorefter du vil blive videresendt til den login-mulighed som anvendes i din organisation.

2.5. Adgangstyring - Serviceplatformen

Adgangstyring