Vælg den relevante kategori

Kom godt i gang med XFlow

Manualer til dig, som er helt ny i XFlow eller længe ikke har brugt produktet.

Blanketskabeloner

Få introduktioner til opsætning af blanketskabeloner samt relevante funktioner.

Eksportering og importering

Manualer som hjælper dig med at importere data til og eksportere data fra XFlow.

Organisation, roller og rettigheder

Få et bedre indblik i opsætning af din organisation samt hvilke roller og rettigheder, der er i XFlow.

Felter

En alfabetisk oversigt over mange af de felter, som du kan finde og bruge i XFlow samt introduktioner til de forskellige felter.

Arbejdsgangsskabeloner

Få introduktioner til opsætning af arbejdsgange samt relevante funktioner.

Integrationer

Manualer der hjælper dig til at bruge XFlow i samspil med andre programmer og produkter.

Dokumentation

GDPR, WCAG og teknisk dokumentation for SaaS løsning

Brugerdelen

Introduktion til dine muligheder i XFlows brugerdel

Hjælp os med at forbedre vores materiale

Forslag til nye
manualer

Kommentarer til eksisterende manualer