Introduktion til: Brugerpostering liste-feltet

1.Formål:

Med Brugerpostering liste-feltet kan man fremvise en liste af brugerposteringer, som er tilknyttet for en specifik brugerposteringsnøgle.

Standard Brugerpostering liste-feltet, når det indsættes i blanketskabelonen

Ønsker du mere information om opsætningen af brugerposteringer og brugerposteringsnøgler, kan du klikke her og blive introduceret til opsætningen af brugerposteringsnøgler, dataafleveringen Brugerpostering - tal, samt feltet Sum - Årtildato.

Sidst redigeret: 20/03/2024