Introduktion til: Værdiliste-feltet

1. Formål

2. Vigtige indstillinger

2.1. Værdiliste

2.2. Antal anslag

2.3 Benyt standardværdi

2.4 Opsætning af træstruktur

2.5 Beregningsnøgler

1.Formål:

Dette felt giver dig mulighed for at tilføje lister med data til dine blanketter. Formålet med dette felt er at gøre det nemt at genbruge de data, som ofte bruges i organisationen.

Standard Værdiliste-feltet, når det indsættes i blanketskabelonen

Sidst redigeret: 11/03/2024

2. Vigtige indstillinger

I Det følgende gennemgås en række vigtige indstillinger for værdiliste-feltet.

Vigtige indstillinger for Værdiliste-feltet

Under indstillingerne for feltet skal man vælge den værdiliste, som man ønsker fremvist i blanketten.

2.1 Værdiliste

Her kan du indstille, hvor mange tegn udfylder skal taste, før der startes en søgning i værdilisten.

2.2 Antal anslag

Med denne indstilling kan vælges en bestemt værdi, der skal være valgt fra start.

2.3 Benyt standardvalg

Det er muligt at få skabt et dataoverblik ved hjælp af træstrukturering af værdilisterne. Det betyder, at du kan lave værdilister under en værdiliste.

2.4 Opsætning af træstruktur

Hvis det ønskes at en værdi fra en værdiliste skal indgå I en beregning sammen med andre felter, skal værdilistefeltet have en beregningsnøgle. Denne nøgle skal være den samme som de andre værdier i beregningen.

2.5 Beregningsnøgler