Introduktion til: Virksomheds-oplysninger fra CVR

1. Formål

2. Vigtige indstillinger

2.1. Hent oplysninger fra CVR om brugeren som udfylder blanketten

2.2. Valider CVR opslag

2.3 Tilføjelse af ekstra felter

1.Formål:

Med dette felt kan du udfylde virksomhedsoplysninger ved opslag i CVR-registeret. Brugeren indtaster navnet eller CVR-nummeret på firmaet, hvorefter virksomhedsoplysningerne udfyldes automatisk.

Standard Virksomhedsoplysninger fra CVR-feltet, når det indsættes i blanketskabelonen

Sidst redigeret: 11/03/2024

2. Vigtige indstillinger

Tekstbeskrivelse til billedet. Eks.: “Du finder dataafleveringer til en arbejdsgang på fanebladet "Flowdesigner", hvorefter du kan trykke på "+"-ikonet for at tilføje en dataaflevering.”

Tekst, der henviser til screenshot. Eks.: “Når du har trykket på + kommer denne menu frem.”

Ved afkrydsning af dette felt, trækkes oplysninger automatisk ind om udfylderen via CVR.

2.1  Hent oplysninger fra CVR om brugeren som udfylder blanketten

Denne funktion kan anvendes til at CVR-nummeret i opslaget.

2.2 Valider CVR opslag

Under Ekstra felter kan man tilføje e-mail og telefonnummer til listen over oplysninger, der skal udfyldes.

2.3 Tilføjelse af ekstra felter

Virksomhedsoplysninger fra CVR-feltet, når alle ekstra felter er slået til