Introduktion til: Virksomheds-oplysninger

1. Formål

2. Vigtige indstillinger

2.1. Brug login information

2.2. Ekstra felter

1.Formål:

Dette felt er lavet til udfyldelse af virksomhedsoplysninger, og feltet indeholder en række underfelter, som kan aktiveres. Man kan blandt andet aktivere felter til udfyldelse af adresse, CVR-nummer, Telefonnummer og e-mail. Som standard indtastes blot virksomhedsnavnet.

Sidst redigeret: 11/03/2024

2. Vigtige indstillinger

I det følgende gennemgås to vigtige indstillinger for opsætningen af Virksomhedsoplysninger-feltet

Vigtige indstillinger for opsætningen af Virksomhedsoplysninger-feltet

Denne funktion gør det muligt at trække information fra bruger, der udfylder blanketten.

Ønsker du at kunne indlæse virksomhedsoplysningerne direkte fra CVR-registreret, så anbefaler vi at du bruger feltet Virksomhedsoplysninger fra CPR.

2.1 Brug login information

Under indstillingen ekstra felter kan man vælge, hvilke ekstra oplysninger man ønsker om virksomheden. Dette kan være virksomhedens adresse, CVR-nummer, telefonnummer eller e-mail.

2.2 Ekstra felter

Virksomhedsoplysninger-feltet, når alle ekstra felter er slået til