Introduktion til: Udfylderinformation-feltet

1. Formål

1.Formål:

Formålet med dette felt er at tilføje information omkring personen, der udfylder blanketten. Feltet trækker data fra XFlow om brugeren, og navn og initialer på udfylder kommer dermed automatisk til syne i et skrivebeskyttet format. Over feltet kan man oprette en overskrift som angiver, hvem udfylderen er. Denne kan ændres i indstillingerne for feltet. Som standard er overskriften Medarbejder.

Sidst redigeret: 11-03-2024

Standard Udfylderinformation-feltet, når det indsættes i blanketskabelonen