Introduktion til: Timedagpenge-feltet

1. Formål:

Formålet med denne vejledning er at vejlede i brugen af feltet TimeDagpenge. Når du har læst denne artikel bør du være godt klædt på til at opbygge og benytte feltet, og have viden om hvilke sammenhænge feltet kan være nyttigt i.

Timedagpenge feltet benyttes til at udregne timedagspenge beløb, ud fra gældende satser.

Sidst redigeret: 02/05/2024

2. Forudsætninger for brug

For at kunne benytte TimeDagpenge feltet, skal der eksistere 2 værdilister i systemet. Disse værdilister skal navngives hhv. DagpengeSats og DagpengeTimeSats. Det er fra disse værdi lister man vælger hvilken sats mængden af timedagpenge skal udregnes fra.

Her angives dagssatser. Værdilisten skal være af datatypen “Tal”. Nøglen skal være navnet på satsen, e.g. Normal Dag. Værdien skal være selve satsen, e.g. 477.

2.1 DagpengeSats

Her angives timesatser, værdilisten skal være af datatypen “Tal”. Nøglen skal være navnet på satsen, e.g. Normal Time. Værdien skal være selve satsen, e.g. 150.

2.2 DagpengeTimeSats

Opsætning af værdilisten DagpengeSats med dagssatser angivet som værdilistens data

Opsætning af værdilisten DagpengeTimeSats med timesatser angivet som værdilistens data

3. Opsætning af feltet

Opsætningen af feltet er meget simpel. Her skal der angives en overskrift, og der skal vælges en Default dagpengesats og dagpengetimesats. Disse vil være valgt for brugeren der skal udfylde blanketten.

Derudover er der mulighed for at angive beregningsnøgler, så man kan trække udregningen videre i andre facit udregninger. Klik her for at se webinar om beregningsnøgler og facitfelter.

Anvendelse af TImedagpenge-feltet