Introduktion til: Timeantal-feltet

1. Formål

2. Vigtige indstillinger

2.1. Start & Sluttidspunkt

2.2. Beregningsnøgler

1.Formål:

Dette felt bruges til beregning af timeantal. Bruger kan indtaste et start- og sluttidspunkt, hvorefter antallet af timer automatisk beregnes i et separat felt.

Standard Timeantal-feltet, når det indsættes i en blanketskabelon

Sidst redigeret: 06/03/2024

2. Vigtige indstillinger

I det følgende afsnit gennemgås to vigtige indstillinger for opsætningen af timeantal-feltet

Vigtige indstillinger i timeantal-feltet

Du kan angive et tidsrum, som udfylder skal overholde, når blanketten udfyldes. Vælges et starttidspunkt, kræves også et valgt sluttidspunkt. Såfremt udfylder forsøger at skrive en tid ind, som ligger udenfor det valgte tidsrum, vil vedkommende få en fejlmeddelelse. I denne oplyses det, hvilket tidsrum man kan skrive tider i.

2.1 Start- & sluttidspunkt

Udfylderen får en fejl, hvis der indtastes et tidspunkt, som ligger udenfor det valgte star- & Sluttidspunkt

Såfremt at timeantallet skal indgå i en beregning med andre tal, kan man i feltet Beregningsnøgler angive en nøgle for feltet, som tæller timeantallet. Denne værdi vil derefter indgå i en beregningsgruppe med andre felter med samme beregningsnøgle.

2.2 Beregningsnøgler