Introduktion til: Telefon-feltet

1. Formål

2. Vigtige indstillinger

2.1. Telefonfelt påkrævet

2.2. Skjul telefonnummer i read-only

1.Formål:

Med telefonnummer-feltet får udfylderen mulighed for at indtaste et telefonnummer, som efterfølgende vil blive valideret i en bagvedlæggende service. Som standard vil telefonnummerfeltet være indstillet til danske telefonnumre, men man vil kunne vælge at indtaste telefonnumre fra hele verden, ved at klikke på flaget i venstre side af feltet og ændre landekoden.

Standard Telefon-feltet, når det indsættes i en blanketskabelon

Såfremt det ønskes at begrænse, hvilke lande der kan vælges i udfyldelsen, kan mulige lande vælges til og fra under Organisation > Indstillinger > User Interface > Telefonnummer landekoder. Her kan man på organisatonsniveau vælge, hvilke landekoder, som skal kunne vælges til og fra i udfyldelsen.

Indstilling af tilgængelige landekoder i telefonfeltet. Indstillinger findes under organisationsindstillingerne

Sidst redigeret: 11/03/2024

2. Vigtige indstillinger

I det følgende gennemgås to vigtige indstillinger for opsætningen af Telefon-feltet.

Vigtige indstillinger for opsætningen af Telefon-feltet

Såfremt det skal være påkrævet at angive et telefonnummer, skal denne indstilling krydses af.

2.1 Telefonfelt påkrævet

Med denne indstilling skjules telefonnummeret i de trin i en arbejdsgang, hvor blanketten er indstillet til at være read-only. Vælges denne indstilling skal man være opmærksom på, at telefonnummeret heller ikke vises i den afsluttede blanket.

2.2 SKjul telefonnummer i read-only