Introduktion til: Tabel-feltet

1. Formål

2. Vigtige indstillinger

2.1. Minimum og maximum antal

2.2. Tom linje

2.3 Tabel felter

1.Formål:

Formålet med tabelfeltet er at samle flere felter i en tabel. Derudover kan udfylderen af blanketten tilføje flere rækker til sin tabel. Dette kan bruges til at skabe overblik for både udfylder af blanketten, og personen der skal behandle blanketten.

Standard Tabel-feltet, når det indsættes i blanketskabelonen

Sidst redigeret: 06/03/2023

2. Vigtige indstillinger

I det følgende afsnit præsenteres tre vigtige indstillinger for opsætningen af Tabel-feltet.

Vigtige indstillinger for Tabel-feltet

2.1 Minimum og maximum antal

Her kan der defineres et minimum og et maksimum antal af rækker i tabellen.

Du kan med denne funktion vælge at indsætte en tom linje af tabellen. Ved at have en tom linje i tabellen fra start tydeliggøres det for udfylderen, at vedkommende skal udfylde noget i en tabel.

2.2 Tom linje

Tom linje under hver kolonne i tabellen

Under feltet Tabel felter indsættes de felter, som det ønskes indgår i tabellen. Felternes rækkefølge definerer, hvordan felterne vil blive placeret i tabellen fra venstre til højre.

2.3 Tabel felter

Under Tabel felter vælges de felter, som skal indgå i tabellen. De valgte felter på billedet danner den tabel, som indgår i de øvrige eksempler