Introduktion til: Stopklods-feltet

1.Formål:

Med stopklodsfeltet kan man angive en fejlmeddelelse og stoppe udfylder i at sende blanketten. Stopklodsfeltet skal bruges sammen med andre felter, som eksempelvis multivælger eller Ja/nej spørgsmål, hvor stopklodsfeltet kan indsættes ved en af valgmulighederne. Vælges valgmuligheden hvor stopklodsen er indsat, så vil fejlmeddelelsen fremgå, når udfylder trykker Send blanket.

Sidst redigeret: 06/03/2024

2. Eksempel: Stopklods i brug sammen med Ja/Nej spørgsmål

I dette eksempel kan man se indstillingerne for feltet Ja/Nej Spørgsmål, hvor der er indsat en stopklods ved Nej feltet. Dette betyder altså, at udfyldelsen, såfremt at der vælges ”nej”, vil blive stoppet. Derudover vil udfylderen modtage den fejlmeddelelse på skærmen, som defineres i Stopklods-feltet.

Stopklods-felt anvendes i et Ja/Nej-felt

Med disse indstillinger vil et efterfølgende valg af “Nej” i blanketskabelonen give en fejlmeddelelse:

Fejlbesked som sendes, når man forsøger at sende blanketskabelonen