Introduktion til: Standardtekst-feltet

1. Formål

2. Sådan tilføjer du standardtekster

2.1. Tilføj nu standardtekst

2.2. Find og rediger standardtekst

2.3 Rediger standardteksten

2.4 Anvend standardtekst i blanket

1.Formål:

Formålet med dette felt er at gøre det nemt at indsætte standardtekster, som ofte bliver genbrugt i blanketterne. Det kunne eksempelvis være en beskrivelse af organisationen, kontaktoplysninger, persondata og meget mere.

Du kan tilføje og ændre standardtekster under Hjælpeværktøjer —> Standardtekster.

Sidst redigeret: 06/03/2024

2. Sådan tilføjer du standardtekster

Klik på Hjælpeværktøjer i menuen i højre side. Derefter åbnes menuen og der klikkes på Standardtekster.

Standardtekster findes i menuen til venstre under Hjælpeværktøjer

Øverst i højre hjørne kan man oprette en ny standardtekst. Klik på det grønne Opret ny ikon. Herefter kan du navngive din standardtekst, samt beslutte om den skal være fælles eller ej.

2.1 Tilføj ny standardtekst

Oprettelse af nye standardtekster

I listen vil den nyoprettede standardtekst nu fremgå. I dette tilfælde finder vi frem til standardteksten Ny standardtekst. Ved at klikke på den, kan vi nu redigere den.

2.2 Find og rediger standardtekst

Liste af standardtekster

Når du har åbnet standardteksten, kan du skrive standardteksten i tekstfeltet. Du kan formatere teksten, som du ønsker med overskrifter, links, punkter og meget mere.

Husk at trykke "Gem" når du er færdig.

2.3 Rediger standardteksten

Vælg, hvad der skal stå i standardteksten

Når man ønsker at anvende en standardtekst i sin blanket, vælger man først standardtekst-feltet. Ud fra Standardtekst kan man herefter vælge imellem de tilgængelige standardtekster i organisationen. Her vælger vi i dette tilfælde standardteksten Ny standardtekst, som vi netop har redigeret.

2.4 Anvend standardtekst i blanket

Her vælges det, hvilken standardtekst der skal indgå i blanketskabelonen

Standardteksten overføres til blanketskabelonen