Introduktion til: Slider-feltet

1. Formål

2. Vigtige indstillinger

2.1. Højeste og laveste step i slideren

2.2. Størrelse på steps

1.Formål:

Dette felt giver udfylder mulighed for at vælge et tal fra en slider. Slideren kan indstilles med et minimum og maksimum samt steps, der bestemmer de spring, slideren tager.

Standard Slider-feltet, når det indsættes i blanketskabelonen

Sidst redigeret: 06/03/2024

2. Vigtige indstillinger

I det følgende afsnit gennemgås to vigtige indstillinger for opsætningen af Slider-feltet.

Vigtige indstillinger for Slider-feltet

I felterne Max og Min defineres det interval, som slideren skal dække over. Standardindstillingerne er fra 0-5.

2.1 Højeste og laveste step i slideren

I feltet Step defineres det, hvor mange felter slideren skal rykkes ad gangen. Som standard er denne indstilling sat til 1.

2.2 Størrelse på steps