Introduktion til: QR kode-feltet

1.Formål:

Feltet "QR kode" anvendes til at lave en QR kode, der opretter et link til en værdi fra en blanketskabelon. Et eksempel på dette kunne være QR-koder for CPR-numre, adresser eller lignende. Vær opmærksom på, at oprettelsen af en QR kode forudsætter, at boksen "Opdater felt" er vinget af.

Sidst redigeret: 06/03/2024

2. Vigtige indstillinger

For at skabe et link til en værdi skal systemet vide, hvor denne værdi skal findes. Det er derfor nødvendigt at boksen "opdater feltet" vinges af.

For at finde den korrekte værdi skal man først vælge den blanketskabelon, som den ønskede værdi indgår i. Derefter skal man vælge det felt, som værdien skal hentes fra. Sidst skal man vælge, hvilken værdi man ønsker.

2.1 Opdater feltet

Indstillinger for Opdater felt. Her opdateres værdien på baggrund af et felt fra samme blanketskabelon, som QR-koden selv indgår i.

I blanketskabelonen kan vi se, at QR-koden nu opdateres ud fra det ønskede adressefelt. QR-koden vil dermed linke til den adresse, som er skrevet i adressefeltet