Personoplysninger fra CPR

1. Formål

2. Vigtige indstillinger

2.1. Hent oplysninger fra CPR om udfylder

2.2. Skjul CPR-nummer i read-only

1. Formål

Med dette felt kan du indhente personoplysninger via CPR-registeret. Dette er hensigtsmæssigt for at undgå tastefejl i udfyldningen af blanketter, eller når du hurtigt skal kunne fremsøge oplysninger om en borger. Ved selvbetjeningsløsninger, som opstartes af borgere, anbefaler vi at anvende feltet Personoplysninger, hvori borgeren manuelt udfylder sine oplysninger.

Personoplysninger fra CPR-feltet, når det indsættes i blanketskabelonen

Sidst redigeret: 06/03/2024

2. Vigtige indstillinger

I det følgende afsnit gennemgås to vigtige indstillinger for opsætningen af Personoplysninger fra CPR-feltet

Vigtige indstillinger for Personoplysninger fra CPR-feltet

Logger udfylderen ind med MitID, kan XFlow trække personoplysningerne via CPR-nummeret og automatisk udfylde personoplysninger i dette felt.
Benytter udfylderen XFlow-login til denne blanket, er det vigtigt, at man undersøger om CPR-numrene er gemt på XFlow-brugerne, der er tiltænkt at skulle udfylde blanketten. Informationerne kan ikke hentes, hvis CPR-nummeret ikke er gemt på profilen. Vær desuden opmærksom på, at udfylderen ikke efterfølgende vil kunne udfylde disse informationer, da felterne, bliver skrivebeskyttet, når indstillingerne slås til.

2.1 Hent oplysninger fra CPR om udfylder

Dette giver mulighed for at skjule CPR-nummeret, når arbejdsgangen er read-only. Dermed vil personer, som blot skal gennemlæse denne del i den færdige selvbetjeningsløsning, ikke kunne se CPR-nummeret.

2.2 Skjul CPR-nummer i read-only