Introduktion til: Personoplysninger-felt

1. Formål

2. Vigtige indstillinger

2.1. Autoudfyld

2.2. Ekstra felter

1.Formål:

Personoplysningsfeltet er den hurtigste måde at oprette et felt, hvori en udfylder kan give oplysninger om sig selv eller andre. Feltet har en række underfelter, som kan slås til eller fra efter behov. Som standard indeholder feltet et felt til fornavn og et felt til efternavn. Derudover kan man med få klik tilføje felter som Adresse, CPR-nummer, Telefon, E-mail, PID/RID, Initialer, Ansvarsområde, Afdeling og Alder.

Standard Personoplysninger-feltet når det indsættes i en blanketskabelon

Sidst redigeret: 05/03/2024

2. Vigtige indstillinger

I det følgende gennemgås en række vigtige indstillinger for opsætningen af Personoplysninger-feltet.

Vigtige indstillinger for Personoplysninger-feltet

Ofte vil man som XFlow-bruger have gemt information som e-mail, adresse, telefonnummer, ansvarsområde og afdeling på sin bruger, og disse oplysninger kan blive auto-udfyldt i dette felt, når indstillingen Brug udfylders information er slået til.

VIGTIGT: Når denne indstilling er slået til, fremvises automatisk et nyt felt, hvor man kan skrivebeskytte navnefeltet, således at navnet, der indhentes automatisk gennem XFlow, ikke kan ændres.

2.1 Brug udfylders information

Yderligere indstillinger for “Brug udfylders information”

Ofte har browsers som Google Chrome og Microsoft Edge mulighed for at gemme data, så udfylder kan benytte disse til automatisk udfyldning. Når denne funktion er slået til, kan udfylderen benytte de auto-udfyldninger, deres browsers har gemt.

2.2 Autoudfyld

Som nævnt i introduktionen, så giver personoplysningsfeltet mulighed for at foretage en lang række tilføjelser afhængigt af, hvilke informationer man ønsker om en person. Under Ekstra felter kan disse informationer til- og fravælges.

2.3 Ekstra felter

Blanketskabelon, hvor alle ekstra felter er tilvalgt