Introduktion til: Overskrift

1. Formål

2. Vigtige indstillinger

2.1. Vælg overskriftstørrelse

2.2. Tvunget sideskift

2.3 Understreget overskrift

2.4 Fravælg fed overskrift

1.Formål:

Formålet med denne artikel er at give en kort introduktion til anvendelse af overskriftfeltet i XFlow – herunder med en kort gennemgang af feltets mest centrale funktioner.

Sidst redigeret: 05/03/2024

2. Vigtige indstillinger

I det følgende afsnit gennemgås en række vigtige indstillinger for opsætningen af Overskrift-feltet.

Vigtige indstillinger for Overskrift-feltet

I XFlow er der 5 forskellige størrelser af overskrifter – H1 er den største og H5 er den mindste.

2.1 Vælg overskriftstørrelse

Overskriftstørrelser vist i blanketskabelonen fra største til mindste

Med tvunget sideskift tvinger man et sideskift frem i PDF-layoutet, når man sætter en ny overskrift. Denne funktion kan særligt anvendes til at skabe en mere læsevenlig PDF-version af den udfyldte blanket.

2.2 Tvunget sideskift

Funktionen understreget overskrift laver en streg under overskriften, som går på tværs af blanketten. Denne layoutfunktion kan være god til sektionsinddeling af blanketten.

2.3 Understreget overskrift

Understreget overskrift vist i en blanketskabelon

Afkrydser man feltet Fravælg fed overskrift, vil overskriften ikke længere være skrevet med fed.

2.4 Fravælg fed overskrift

Overskrift uden fed effekt