Introduktion til: Multivælger-feltet

1. Formål

2. Vigtige indstillinger

2.1. Vis alle valg på en gang

2.2. Muligt at lave mere end ét valg

2.3 Indstilling af felter alt efter valg

1.Formål:

Med multivælgerfeltet kan du opsætte lister over valgmuligheder. I forlængelse heraf kan man med multivælgerfeltet definere nye felter som skal vises på baggrund af, hvad der vælges i multivælgeren.

Multivælgeren er enormt anvendelig i flere forskellige sammenhænge, hvor udfylderens valg har betydning for den resterende udfyldning. I det følgende vil de vigtigste indstillinger i multivælgerfeltet derfor gennemgås.

Standard Multivælger-feltet, når det indsættes i blanketskabelonen

Sidst redigeret: 05/03/2024

2. Vigtige indstillinger

I det følgende afsnit gennemgås en række vigtige indstillinger for opsætningen af Multivælger-feltet

Vigtige indstillinger for Multiælger-feltet

Som standardindstilling er multivælgeren lavet som en dropdown menu, som klikkes på for at se de forskellige valgmuligheder. Med denne indstilling kan du få fremvist alle valgmulighederne på forhånd. Dette kan være en god løsning i forhold til at skabe overblik for udfylderen.

2.1 Vis alle valg på en gang

Denne funktion gør det muligt at vælge om udfylderen kun kan foretage ét valg, eller om det skal være muligt at vælge flere valg i multivælgeren. For at aktivere denne funktion kræver det, at man også har afkrydset Vis alle valg på en gang.

2.2 Muligt at lave mere end ét valg

2.3 Muligt at lave mere end ét valg

Denne funktion gør det muligt at vælge om udfylderen kun kan foretage ét valg, eller om det skal være muligt at vælge flere valg i multivælgeren. For at aktivere denne funktion kræver det, at man også har afkrydset Vis alle valg på en gang.

Klik på knappen “Opret nyt valg” for at tilføje flere valg