Introduktion til: Matrikelvælger-feltet

1. Formål

2. Vigtige indstillinger

2.1. Placeholder tekst

2.2. Tekst på knap til OIS

1.Formål:

Matrikelvælgerfeltet anvendes, når der ønskes oplysninger om en matrikel. Matrikelvælgerfeltet indeholder som standard information om Ejerlav, Matrikelnummer, Adresse og Ejerlavskode.

Ydermere giver matrikelvælgerfeltet mulighed for at oprette et link til OIS.dk, hvorfra ovenstående oplysninger om en matrikel vil kunne findes.

Standard Matrikelvælger-feltet, når det indsættes i blanketskabelonen

Sidst redigeret: 05/03/2024

2. Vigtige indstillinger

Funktionen giver mulighed for at indsætte en vejledende tekst i søgefeltet for matrikelnummer. En søgning i matrikelnummer forudsætter, at udfylder først har fremsøgt og valgt et ejerlav.

2.1 Placeholder tekst

Den tekst, som skrives i feltet Placeholder tekst vil stå i matrikelnummerfeltet i blanketskabelonen

Funktionen giver dig mulighed for at tilføje tekst til den knap, som fører brugeren til OIS.dk. Funktionen kan anvendes til at vejlede brugeren.

2.2 Tekst på knap til OIS

Den tekst, som skrives i feltet Tekst på knap til OIS kommer over på knappen i blanketskabelonen