Introduktion til: Link-feltet

1. Formål

2. Vigtige indstillinger

2.1. Link

2.2. Link tekst

1.Formål:

Dette felt giver mulighed for at indsætte et link i din blanket. I indstillingerne for feltet har du mulighed for at indsætte det ønskede link, give knappen en overskrift, samt ændre tekst i knappen, som videresender udfylderen til linket. Dette kan gøres med henblik på at tydeliggøre, hvad linket fører til.

Standard Link-feltet, når det indsættes i blanketskabelonen

Sidst redigeret: 05/03/2024

2. Vigtige indstillinger

Når du vil indsætte et link til en hjemmeside, er det vigtigt, at hele linkadressen indsættes i indstillingerne. Hvis dele af web-adressen udelades, vil linket ikke virke. Det er derfor vigtigt, at du har "https://" med når linket indtastes.

2.1 Link

Når man skriver en webadresse i linkfeltet, skal man huske "https://"

I feltet Link tekst kan du vælge, hvad der skal stå i den knap, som sender brugeren videre til linket igennem blanketten. Som standardværdi vil der i knappen blot stå ”Klik her” – Dog vil det kunne bidrage til en mere brugervenlig udfyldelse, hvis man i feltet beskriver, hvilket link den konkrete knap fører til:

2.2 Link tekst

Indholdet af Link tekst feltet bliver vist i knappen i blanketskabelonen