Introduktion til: Informationstekst-feltet

1. Formål

2. Vigtige indstillinger

2.1. Accept & accepttekst

2.2. Vis som infoboks

1.Formål:

Med dette felt kan du skrive informative tekster til udfylderen. Feltet har forskellige funktioner, hvilket gør det brugbart i flere henseender. Som standard er feltet en brødtekst, som kan indsættes for at give brugeren mere information om blanketten, der skal udfyldes. Med de rette indstillinger kan feltet bruges som et acceptfelt, hvor udfylder skal give sin bekræftelse.

Standard Informationstekst-feltet, når det indsættes i blanketskabelonen

Sidst redigeret: 04/03/2024

2. Vigtige indstillinger

I det følgende afsnit gennemgås to vigtige indstillinger for opsætningen af Informationstekst-feltet.

Vigtige indstillinger for informationstekst-feltet

2.1 Accept & accepttekst

Informationsteksten kan indstilles som et felt udfylderen skal acceptere, hvis fx udfylder skal give sit samtykke, eller hvis udfylder skal bekræfte, at oplysningerne i blanketten er korrekt udfyldt. Ved at aktivere accept i feltets indstillinger, vil et afkrydsningsfelt blive synligt over informationsteksten. Man kan selv bestemme, hvad der skal stå ved siden af afkrydsningsfeltet, og om det skal placeres over eller under informationsteksten.

Ved at afkrydse feltet Accept oprettes der et afkrydsningsfelt i blanketten, som udfylder skal afkrydse for at færdiggøre udfyldelsen. Som standard står denne tekst over informationsteksten med teksten "Jeg accepterer nedenstående”. Ved at afkrydse feltet Accepttekst placering, placeres afkrydsningsfeltet under informationsteksten og teksten til feltet ændres til “Jeg accepterer ovenstående”.

2.2 Vis som infoboks

Ved at afkrydse feltet Vis tekst som infoboks, sættes informationsteksten ind i en informationsboks. Dette kan bruges til at fremhæve informationen i blanketten.

Ved afkrydsning af Vis tekst som infoboks, placeres informationsteksten i et blåt felt