Introduktion til: Gruppe-feltet

1. Formål

2. Vigtige indstillinger

2.1. Vælg overskrift størrelse

2.2. Tvunget sideskift

2.3 Understreg overskrift

2.4 Felter

1.Formål:

Formålet med denne artikel er at give dig en grundlæggende forståelse for gruppefeltet, hvilke vigtige indstillinger feltet har og samtidigt give dig inspiration til at benytte feltet, når du opbygger blanketskabeloner i XFlow.

Med gruppefeltet kan du opdele og gruppere felterne, som du ønsker det. Det kan være med til at skabe overblik for personen, der udfylder blanketten, såvel som personen der opbygger blanketten. Det er muligt at give gruppen en overskrift, hvilket ligeledes bidrager til at skabe overblik ved udfyldelsen af blanketten.

Sidst redigeret: 01/03/2024

2. Vigtige indstillinger

I det følgende afsnit gennemgås en række vigtige indstillinger for feltet Gruppe.

Vigtige indstillinger for feltet Gruppe

2.1 Vælg overskrift størrelse

Med denne indstilling kan du indstille størrelsen på gruppens overskrift. Overskriftstørrelserne går fra den største (H1) til den mindste (H5).

2.2 Tvunget sideskift

Når blanketterne bliver downloadet, så kan du med denne indstilling tvinge et sideskift i pdf-filen, således at gruppen er på en ny side i pdf-filen.

2.3 Understreg overskrift

Denne indstilling understreger overskriften for gruppen.

2.4 Beskrivelse og navngivning

I denne del af indstillingerne tilføjer du de felter, som du ønsker skal indgå i gruppen.