Introduktion til: Fil upload-feltet

1. Formål

2. Vigtige indstillinger

2.1. Max antal filer og påkrævede filer

2.2. Max filstørrelser (pr. fil og samlet)

2.3 Filtrering af filtyper og godkendte filtyper til digital post

2.4 Beskrivelse og navngivning

1.Formål:

Dette felt gør det muligt for udfylder at vedhæfte filer, når blanketten udfyldes. Du kan lave begrænsninger og justeringer til upload-feltet, så det passer til jeres behov, og den type fil I ønsker, at udfylderen vedhæfter.

Standard Facit-feltet, når det indsættes i blanketskabelonen

Sidst redigeret: 01/03/2024

2. Vigtige indstillinger

I det følgende afsnit gennemgås en række vigtige indstillinger for feltet Fil upload.

Vigtige indstillinger for feltet Fil upload

2.1 Max antal filer og påkrævede filer

I feltet Max antal filer er det muligt at begrænset det tilladte antal vedhæftede filer. Ønsker du eksempelvis at udfylder kun må vedhæfte én fil, så skrives der “1” i feltet. Indstillingen er som standard sat til 0, hvilket betyder at antallet af filer er ubegrænset.
Ønsker du at sætte krav til, at udfylder skal vedhæfte et minimum antal filer, kan dette gøres under Påkrævede filer.

2.2 Max filstørrelser (pr. fil og samlet)

Du kan sætte begrænsninger på størrelsen af de filer, som vedhæftes til blanketten. Du kan både indstille begrænsninger pr. fil eller for det samlede antal af uploadede filer.

2.3 Filtrering af filtyper og godkendte filtyper til digital post

Det er muligt at begrænse hvilke filformater, som er tilladt at vedhæfte til blanketten. Dette kræves, hvis filerne skal åbnes i bestemte programmer, eller blanketten skal videresendes via Digital Post, hvor kun udvalgte filformater er tilladt. Ved at klikke på den grønne knap ”Digital Post Filtyper”, vælges de filtyper automatisk, som kan anvendes i digital post.

Billedet viser de filtyper som åbnes i feltet Filtrer hvilke filtyper som må uploades, når der klikkes på knappen Digital Post Filtyper

2.4 Beskrivelse og navngivning

Under Beskrivelse og navngivning er det muligt at foretage tilføjelser eller ændringer til de filer, som uploades. Ved at afkrydse feltet Dokument beskrivelse tilføjes der et en boks til filupload-feltet, hvori det er muligt at tilføje en beskrivelse til det uploadede dokument. Ved at afkrydse feltet Navngiv dokument gør man det muligt at definere et nyt navn til filer, som uploades.

Når der skrives “Test” i feltet Filnavn, bliver den uploadede fil i blanketskabelonen automatisk navngivet “Test”