Introduktion til: EAN-nummer-feltet

1.Formål:

Med EAN-nummerfeltet sikrer du, at kravene for et EAN-nummer opfyldes. Derfor kræver en udfyldelse af feltet et 13-cifret nummer.

Standard EAN-nummer-feltet, når det indsættes i blanketskabelonen

Sidst redigeret: 01/03/2024

2. Vigtige indstillinger

2.1 Opdater feltet

Ved at afkrydse opdater feltet får du mulighed for at udfylde EAN-nummerfeltet baseret på et EAN-nummer fra en anden blanket. Først vælges det, hvilken blanket, som EAN-nummeret skal hentes fra. Derefter vælges hvilket felt, samt hvilken værdi, som EAN-nummeret skal hentes i.

Disse felter skal udfyldes, når Opdater feltet afkrydses