Introduktion til: Dato - Start og slut-feltet

1. Formål

2. Vigtige indstillinger

2.1. Minimum dage efter start dato

2.2. Maximum antal dage efter startdato

2.3 Startdato begrænsning

2.4 Dato interval

1.Formål:

Med dette felt kan man indtaste en start- og slutdato. Feltet kan justeres, så det passer til jeres behov. Ønsker du en beregning af antallet af dage mellem start- og slutdatoen, så anbefaler vi, at du benytter feltet Dagantal.

Standard Dato- start og slut-feltet, når det indsættes i blanketskabelonen

Sidst redigeret: 01/03/2024

2. Vigtige indstillinger

I det følgende afsnit gennemgås en række vigtige indstillinger for feltet Dato - Start og slut

Vigtige indstillinger for Dato - Start og slut-feltet

2.1 Minimum dage efter start dato

Her kan du indstille feltet til slutdatoen, så udfylder kun kan vælge en dato et bestemt antal dage efter startdatoen. Skrives der eksempelvis “2” ved denne indstilling, kan efterfølgende dag efter startdatoen, ikke vælges som slutdato. Som standard er denne indstilling sat til “1”, hvilket betyder, at udfylder ikke kan indtaste samme dag som start- og slutdato.

2.2 Maksimum antal dage efter startdato

Her kan du begrænse dit slutdatofelt, så udfylder kun kan udfylde et vist antal dage efter startdatoen.

2.3 Startdato begrænsning

Ved at afkrydse Startdato begrænsning får du mulighed for at sætte begrænsninger for, hvilken startdato der kan vælges. Du har mulighed for at vælge, om begrænsningen skal være fremadrettet eller bagudrettet, om begrænsningen skal dække over år, måneder eller dage, samt hvor lang en periode begrænsningen skal dække over

Følgende muligheder åbnes, når Startdato begrænsning afkrydses

2.4 Dato interval

Ved at afkrydse Startdato begrænsning får du mulighed for at sætte begrænsninger for, hvilken startdato der kan vælges. Du har mulighed for at vælge, om begrænsningen skal være fremadrettet eller bagudrettet, om begrænsningen skal dække over år, måneder eller dage, samt hvor lang en periode begrænsningen skal dække over

Følgende muligheder åbnes, når Dato interval afkrydses