Introduktion til: CVR-nummer

1. Formål

2. Vigtige indstillinger

2.1. Opdater elementet

Formål:

Dette felt kan bruges til at indtaste CVR-nummeret på en virksomhed. Feltet er designet således, at der kun kan indtastes 8 tal, hvilket minimerer risikoen for at lave tastefejl.

Ønsker man flere virksomhedsoplysninger end bare CVR-nummeret på virksomheden, så har man mulighed for at bruge felterne Virksomhedsoplysninger eller Virksomhedsoplysninger fra CVR.

Standard CVR-feltet, når det indsættes i blanketskabelonen

Sidst redigeret: 29/02/2024

2. Vigtige indstillinger

Indstillingen Opdater elementet

2.1. Opdater elementet

Med indstillingen opdater elementet kan man vælge at udfyldelsen af feltet sker på baggrund af en værdi i et andet felt. Ved brug af denne indstilling skal du vælge blanketskabelonen, feltet, og værdien, som du ønsker, skal indgå i feltet.