Introduktion til: CPR-feltet

1. Formål

2. Vigtige indstilinger

2.1. Underoverskrift. Eks.: “Som separat trin”Skjul CPR-nummer i read-only

2.2 Opdater felt

1.Formål:

Med dette felt kan man udfylde et CPR-nummer i blanketten. Feltet er lavet således, at man kun kan indtaste tal og en gyldig fødselsdato.

Sidst redigeret: 29/02/2024

2. Vigtige indstillinger

2.1 Skjul CPR-nummer i read-only

Med denne indstilling har du muligheden for at skjule CPR-nummeret for de personer, som i arbejdsgangen kun skal se udfyldelsen, men ikke rette i den. Denne indstilling kan fx bruges, når personer skal se og behandle blanketten, men hvor CPR-nummer ikke er nødvendigt at kunne se.

Indstillingen Skjul CPR-nummer i read only

2.2 Opdater feltet

Ved at afkrydse feltet “Opdater feltet”, kan CPR-oplysninger hentes fra en anden blanket. For at gøre dette vælger du først den blanketskabelon, som CPR-nummeret vælges fra. Derefter vælger du, hvilket felt i blanketten, som værdien skal hentes fra. Dette kan være i tilfælde, hvor der fremgår flere CPR-numre af den valgte blanket.

Indstillingerne for Opdater feltet