Introduktion til: Brugervælger-feltet

1. Formål

2. Vigtige indstillinger

2.1. Brug udfylderinformation

2.2. Inkludér eksterne (VIGTIG)

2.3 Inkludér interne (VIGTIG)

2.4 Vælg rettighedsgruppe

2.5 Vis udvidet information

2.6 Customdata-felt

1.Formål:

Med dette felt kan du fremsøge en bruger i XFlow og tilføje denne person til blanketten. Det kan være belejligt i rigtig mange henseende, og det kan både benyttes til intern og ekstern brug. Dette felt kan eksempelvis være brugbart, hvis du skal knytte en bruger til en bestemt arbejdsgang, som skal viderebehandle eller godkende blanketten.

Sidst redigeret: 29/02/2024

2. Vigtige indstillinger

I dette afsnit gennemgås en række vigtige indstillinger for opsætningen af brugervælger-feltet

vigtige indstillinger for brugervælger-feltet

2.1 Brug udfylderindformation

Når denne indstilling er slået til, vil det være udfylders bruger, som bliver tilknyttet til dette felt.

2.2 Inkludér eksterne (VIGTIG):

Når denne indstilling er slået til, kan udfylder vælge brugere på tværs af organisationerne. Denne indstilling er som standard slået fra, så man kun kan søge efter brugere internt i den pågældende organisation. Det er vigtigt, at man tager stilling til om brugeren, som der søges efter, befinder sig internt eller eksternt i den pågældende organisation, hvor blanketten behandles.

2.3 Indkludér interne (VIGTIGT)

Brødtekst. Eks.: “Der findes forskellige systemværdier, som du kan trække på i dataafleveringerne.
Som med elementværdierne får du kun vist de værdier, der kan bruges det specifikke sted, hvor du står.

Eksempler på systemværdier er udfylders navn, udfylders CPR-nummer, udfylders e-mailadresse, arbejdsgangs navn og blanketnummer.

2.4 Vælg rettighedsgruppe

Med denne indstilling kan du begrænse udvælgelsen af brugere, således at udfylderen kun kan vælge brugere fra en bestemt rettighedsgruppe.

2.5 vis udvidet information

Med denne indstilling vil man få fremvist email og initialer på brugeren, som vælges i feltet.

2.6 Customdata-felt

Denne indstilling kan benyttes til at tilføje ekstra informationer om den udvalgte bruger. Disse felter udfyldes i en CSV-fil i forbindelse med brugerimportering.