Introduktion til: BlanketID-feltet

1. Formål

2. Vigtige indstillinger

2.1. Vis foregående blanketID

2.2. Vis første BlanketID

1.Formål:

Formålet med denne artikel er at give en grundlæggende forståelse for BlanketID-feltet og samtidigt give inspiration til, hvordan feltet kan bruges i opbygningen af blanketskabeloner.

Der oprettes automatisk et BlanketID i XFlow, når en arbejdsgang er blevet oprettet. Med BlanketID-feltet vil dette ID-nummer blive fremvist på selve blanketskabelonerne. BlanketID er især brugbart til intern brug, hvor man skal holde styr på mange forskellige blanketter, og man kan bruge BlanketID som et referencenummer.

Under Mine blanketter kan BlanketID’et ses i højre side i kolonnen Nummer

Sidst redigeret: 29/02/2024

2. Vigtige indstillinger

I dette afsnit gennemgås to vigtige indstillinger for opsætningen af BlanketID-feltet.

Vigtige indstillinger for blanketID-feltet

2.1 Vis foregående blanketID

Har du et flow, hvor der indgår flere arbejdsgange, så kan du få oplyst BlanketID på den forrige arbejdsgang.

2.2 Vis første BlanketID

Hvis blanketten er en del af en kæde af arbejdsgange, så kan man få fremvist det første BlanketID.