Introduktion til: Billede-feltet

1. Formål

2. Sådan uploader du et billede til din blanket

2.1. Underoverskrift. Eks.: “Som separat trin”

2.2. Underoverskrift

2.3 Bonus: Hvis det ønskes at centrere billede i blanketten, kan du sætte kryds ved “Centrér billede i feltet”

1.Formål:

Formålet med denne artikel er at introducere billedfeltet og dets opsætning.

Feltet kan benyttes til at indsætte billeder i blanketten, og det er både muligt at tilføje overskrift og beskrivelse til billedet.

Sidst redigeret: 29/02/2024

2. Sådan uploader du et billede til din blanket

2.1 Tryk på knappen “Vælg fil” og vælg det billede du ønsker at uploade

2.2 Beskær billede i den ønskede størrelse og klik “Godkend beskæring”

2.3 Bonus: Hvis det ønskes at centrere billede i blanketten, kan du sætte kryds ved ”Centrér billede i feltet”: