Introduktion til: Betaling-feltet

1. Formål

2. Vigtige indstillinger

2.1. Beløb uden moms

2.2. Beløbet er momspålagt

2.3 Antal

2.4 Tillad ændring af antal

1.Formål:

Med Betaling-Feltet får du mulighed for at oprette betalingsløsninger i dine selvbetjeningsløsninger via PensoPay. For at kunne anvende Betaling-feltet kræves det, at din organisation har en aktiv konto hos Pensopay, samt at Pensopay-integrationen er korrekt konfigureret i XFlow.

Standard Betaling-feltet, når det indsættes i en blanketskabelon

I det følgende gennemgås opsætningen af Betaling-feltet, når det tilføjes til en blanketskabelon. Klik her for at læse mere om tilknytning af betaling i arbejdsgange, gennemførsel af betaling for udfylderen, samt opsætning af handelsbetingelser.

Ønsker du at vide mere om opsætningen af Pensopay i din organisation, vil vi opfordre dig til at se vores webinar om Pensopay. Dette kan du se ved at klikke her.

Sidst redigeret: 20/03/2024

2. Vigtige indstillinger

I det følgende gennemgås en række vigtige indstillinger for opsætningen af Betaling-feltet i blanketskabelonen

Vigtige indstillinger for opsætningen af Betaling-feltet

I dette felt skrives beløbet for 1 enhed uden moms

2.1 Beløb uden moms

Dette felt er som standard afkrydset. Når feltet er afkrydset, vil der under total stå “Bemærk: Pålægges moms”. Fjernes afkrydsningen, vil denne infobesked også fjernes.

2.2 Beløbet er momspålagt

Såfremt det på forhånd vides, hvor mange af en enhed der skal kunne betales for, kan dette antal vælges under Antal.

2.3 Antal

Såfremt at udfylder selv skal kunne vælge, hvor mange enheder vedkommende skal betale for, skal feltet Tillad ændring af antal afkrydses. Derved muliggøres det for udfylderen at vælge, hvor mange enheder vedkommende ønsker at betale for. Antallet multipliceres automatisk med den angivne pris i Beløb uden moms og opdateres i total-prisen.

2.4 Tillad ændring af antal