Introduktion til: Autonummerings-felt

1. Formål

2. Vigtige indstillinger

2.1. Autonummeringsnøgle i en og to tabeller

1.Formål:

Denne artikel giver en grundlæggende forståelse af autonummeringsfeltet og dets indstillinger. Dette skulle gerne give inspiration til hvordan feltet kan benyttes i opbygningen af blanketter i XFlow.

Autonummeringsfeltet kan bruges til at lave en optælling, og feltet kan eksempelvis benyttes sammen med et tabel- eller listefelt, hvor du ønsker at tælle rækkerne.

Sidst redigeret: 26/02/2024

2. Vigtige indstillinger

I dette afsnit introduceres anvendelse, opsætning og brug af autonummeringsnøgler i autonummeringsfeltet

Autonummeringsnøgle-indstillingen i blanketopsætningen

Med denne indstilling kan man sammensætte flere autonummeringsfelter, således at de tæller op sammen. Det kunne eksempelvis være i 2 tabeller, hvor du ønsker, at autonummeringen skal forsætte i tabel nummer to.

Nøglen skal være ens i de to autonummeringsfelter, så man skal indtaste samme værdi i begge felterne.
Se nedenstående skærmbilleder, hvor autonummeringsfeltet er indsat i en og senere hen to tabeller med brug af autonummeringsnøgle.

2.1 Autonummeringsnøgle

Benyttelse af autonummeringsnøgle i én tabel

Benyttelse af autonummeringsnøgle i to tabeller