Introduktion til: afkrydsningsfelt

1. Formål

2. Vigtige indstillinger

2.1. Krydset af

2.2. Kræv et ‘Ja’

1.Formål:

Formålet med denne artikel er at give dig en kort introduktion til afkrydsningsfeltet, give et indblik i de vigtigste indstillinger og samtidigt give et indblik i, hvordan feltet kan bruges.

Dette felt kan være brugbart på bestillingssedler, hvor udfylder kan vælge og fravælge bestemte ting. Det kan også være brugbart, hvis du ønsker, at udfylder skal acceptere eller give samtykke i forbindelse med behandlingen af blanketten.

Sidst redigeret: 26/02/2024

2. Vigtige indstillinger

I det følgende afsnit fremhæves to indstillinger, som er vigtige i opsætningen af afkrydsningsfeltet

Vigtige indstillinger for afkrydsningsfeltet

Når denne funktion er slået til, vil afkrydsningsfeltet være krydset af fra start.

2.1 Krydset af

Med denne funktion kan du kræve, at udfylder krydser af, før man kan gå videre i udfyldelsen. Dette kan være brugbart, når man ønsker udfylders accept eller samtykke.

2.2 Kræv et ‘Ja’