Opsætning af Wordskabelon dataaflevering

Databehandleren tager udgangspunkt i den Word-skabelon, der bliver uploadet. Du kan uploade en Word-skabelon under ”Dataaflevering > Oversigt” i menuen og klikke på knappen ”Tilføj".

Når du klikker på ”Tilføj”-knappen, vil du blive mødt af et nyt vindue, hvor du kan vælge "Wordskabelon".

Når du skal til at oprette en ny Wordskabelon-databehandler ud fra en Wordskabelon, klikker du på bjælken ”Upload Wordskabelon”.

Når du uploader en Wordskabelon, skal du være opmærksom på, at Wordskabelonen skal have indlejret fonten i filen for at sikre, at alt står korrekt, når der bliver dannet en PDF-udgave.

Efter du har uploadet din skabelon, kan du se feltnavn, og hvilken type der er tale om. Wordskabelon databehandleren bruger ikke navnet på Wordskabelonen, og du skal derfor huske at navngive dataafleveringen.

Når du har oprettet en Wordskabelon databehandler kan den bruges som alle andre databehandlere i et flow for en arbejdsgang, hvor du kan indsætte data fra en af de tilhørende blanketter på arbejdsgangen.

Bemærk: For at få dannet en PDF-fil ud fra Wordskabelonen, skal du også bruge en mailafsender-databehandler. Dette gøres ved at krydse feltet "SendSpecifiktDokument1" af i mailafsender-databehandler og vælge Wordskabelon databehandler.

Du kan læse om opsætningen af en databehandler på en arbejdsgang på dette link:

Opsætning af dataafleveringer

Hvor godt besvarede denne artikel dit spørgsmål?