Introduktion til gruppe

Formål

Formålet med denne artikel er at give dig en grundlæggende forståelse for gruppefeltet, hvilke vigtige indstillinger feltet har og samtidigt give dig inspiration til at benytte feltet, når du du opbygger blanketskabeloner i XFlow.

Med gruppefeltet kan du opdele og gruppere felterne, som du ønsker det. Det kan være med til at skabe overblik for personen, der udfylder blanketten, såvel som personen der opbygger blanketten. Det er muligt at give gruppen en overskrift, hvilket ligeledes bidrager til at skabe overblik ved udfyldelsen af blanketten.

Vigtige indstillinger:

 1. Vælg overskrift størrelse
  Med denne indstilling kan du indstille størrelsen på overskriften, der er tre niveauer, hvor Niveau 1 er den største overskrift, og niveau 3 er den mindste overskrift.
   
 2. Understreg overskrift
  Denne indstilling understreger overskriften for gruppen.
   
 3. Tvunget sideskift
  Når blanketterne bliver downloadet, så kan du med denne indstilling tvinge et sideskift i pdf-filen, således at denne gruppe er på en ny side i pdf-filen.
   
 4. Elementer
  I denne del af indstillingerne tilføjer du de felter, som du ønsker skal indgå i gruppen. Nedenfor ser du et eksempel på to felter, der er tilføjet til gruppefeltet.
  Gruppefelt - Support XFlow
Hvor godt besvarede denne artikel dit spørgsmål?