Introduktion til fil upload

FORMÅL

Dette felt gør det muligt for udfylder at vedhæfte filer, når blanketten udfyldes. Du kan lave begrænsninger og justeringer til upload-feltet, så det passer til jeres behov, og den type fil I ønsker, at udfylderen vedhæfter.

Vigtige indstillinger

 1. Antal filer og påkrævede filer
  Under indstillingerne er det muligt at begrænset det tilladte antal vedhæftede filer. Ønsker du eksempelvis kun at udfylder må vedhæfte en fil, så skrives der “1” i feltet. Indstillingen er som standard sat til 0, hvilket betyder at antallet af filer er ubegrænset. Ønsker du at sætte krav til, at udfylder skal vedhæfte et minimum antal filer, kan dette gøres under Påkrævede filer.
   
 2. Maks filstørrelser (pr. fil og samlet)
  Du kan sætte begrænsninger på størrelsen af de filer, som vedhæftes til blanketten. Du kan både indstille begrænsninger pr. fil eller for det samlede antal af uploadede filer.
   
 3. Filtrering af filtyper og godkendte filtyper til digital post
  Det er muligt at indstille hvilke filformater, som er tilladt at vedhæfte til blanketten. Dette kræves, hvis filerne skal åbnes i bestemte programmer, eller blanketten skal videresendes via Digital Post, hvor kun udvalgte filformater er tilladt. Under indstillingerne finder du en blå knap, som tilføjer alle filformater som Digital Post tillader, samt fjerner de som ikke er tilladte.
   
 4. Dokumentbeskrivelse
  Med denne indstilling skal udfylderen tilføje en beskrivelse til filen, når den vedhæftes.
Hvor godt besvarede denne artikel dit spørgsmål?