Introduktion til brugervælger

Formål

Med dette felt kan du fremsøge en bruger i XFlow og tilføje denne person til blanketten. Det kan være belejligt i rigtig mange henseende, og det kan både benyttes til intern og ekstern brug. Dette felt kan eksempelvis være brugbart, hvis du skal knytte en bruger til en bestemt arbejdsgang, som skal viderebehandle eller godkende blanketten.

Vigtige indstillinger:

 1. Brug udfylderinformation:
  Når denne indstilling er slået til, vil det være udfylders bruger, som bliver tilknyttet til dette felt.
   
 2. Inkludér eksterne (VIGTIG):
  Når denne indstilling er slået til, kan udfylder vælge brugere på tværs af organisationerne. Denne indstilling er som standard slået fra, så man kun kan søge efter brugere internt i den pågældende organisation. Det er vigtigt, at man tager stilling til om brugeren, som der søges efter, befinder sig internt eller eksternt i den pågældende organisation, hvor blanketten behandles.
   
 3. Indkludér interne (VIGTIGT):
  Her kan man indstille om interne brugere fra samme organisation skal kunne vælges. Det er vigtigt, at man i opsætningen af brugervælgerfeltet afgør, om udfylder skal kunne vælge interne og/eller eksterne brugere.
   
 4. Vælg rettighedsgruppe:
  Med denne indstilling kan du begrænse udvælgelsen af brugere, således at udfylderen kun kan vælge brugere fra en bestemt rettighedsgruppe.
   
 5. Vis udvidet information:
  Med denne indstilling vil man få fremvist email og initialer på brugeren, som vælges i feltet.
   
 6. Customdata-felt:
  Denne indstilling kan benyttes til at tilføje ekstra informationer om den udvalgte bruger. Disse felter udfyldes i en CSV-fil i forbindelse med brugerimportering.
Hvor godt besvarede denne artikel dit spørgsmål?