Opstart af nye arbejdsgange i systemet

Formål

Artiklen vil vise, hvordan opstart af nye arbejdsgange i XFlow kan gribes an. Det forudsætter, at du har de rigtige rettigheder i XFlow.

Vejledning

Dette er den første måde, hvorpå en ny arbejdsgang kan startes. Det første, der skal gøres, er at klikke på knappen ”Ny blanket”.

Ved at klikke på knappen bliver du ledt ind til et nyt vindue, hvor du finder alle de arbejdsgange, som du har lov til at starte. Hvis din organisation har mange arbejdsgange, kan der fremsøges efter en bestemt arbejdsgang i søgefanen.

Når du har fundet den arbejdsgang, du ønsker at udfylde, klikker du blot på navnet for at starte arbejdsgangen.

Start ny arbejdsgang ud fra en tidligere arbejdsgang

Arbejdsgange kan også startes på en anden måde ved at finde én, der tidligere er blevet udfyldt.

Under kategorien ”Dine afsluttede blanketter” finder du en liste af alle de arbejdsgange, som du tidligere har udfyldt og derefter afsluttet.

Hvis du klikker ind på en af disse arbejdsgange, vil kunne se alt, hvad du har udfyldt, men du vil også kunne se knapper i bunden.

Klikkes der på ”Kopier blanket”, vil du starte en ny arbejdsgang. Bemærk dog, at der kopieres en-til-en, hvilket betyder, at alt data fra den første arbejdsgang indsættes i den nye. Du skal derfor være opmærksom på, om der skal indtastes ændringer i forhold til den nye arbejdsgang, der er startet op.

Hvor godt besvarede denne artikel dit spørgsmål?